Annatrans sa

performance - compétence - confiance

annatrans-sa.be

Auto's met pech of betrokken bij een ongeval

Repatriëring en transport van auto's met pech of auto's die betrokken waren bij een ongeval vergen enorm veel kennis van zaken om de veiligheid van zowel het voertuig als de inzittenden te waarborgen. Nergens bent u voor zulke interventies beter af dan bij Annatrans/Widego. Omdat we als onderneming kunnen bogen op 40 jaar ervaring in het vak, omdat onze chauffeurs werken in een evenwichtig kader en omdat we voor elke opdracht een vrachtwagen hebben.

Veilig transport van auto's met pech of auto's die betrokken waren bij een ongeval

Stilgevallen in het buitenland? Kop-staartaanrijding? Annatrans/Widego snelt u te hulp! Wij regelen het transport van uw auto tot in de puntjes, en dat overal in Europa! Dankzij onze jarenlange ervaring en onze vloot van takelwagens slagen we erin elke missie tot een goed einde te brengen. Beter nog: na pech of na een ongeval brengen we ook de slachtoffers over in twee bestelwagens, elk met plaats voor acht personen, en met een trekhaak. Bijgevolg kunnen we zelfs een aanhangwagen, caravan of mobilhome trekken! Wilt u meerdere auto's met pech of auto's die betrokken waren bij een ongeval transporteren? Geen zorgen: dankzij onze verschillende voertuigen is geen uitdaging ons te groot.

Hulp nodig met het transport van auto's met pech of auto's die betrokken waren bij een ongeval? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder.

Voorbeelden van transport van auto's met pech of auto's die betrokken waren bij een ongeval


transport auto's 
 
 


transport auto's transport auto

annatrans sa
rue de plavitout 174 - 7700 mouscron - belgium - tél.: +32 (0)56 84 36 22 - fax: +32 (0)56 34 53 16 -